Over ATG

ATG heeft al sinds 1993 ervaring op het gebied van documentatie, machineveiligheid en opleidingen.
Binnen onze onderneming zijn zowel technici als onderwijskundigen werkzaam. Dat stelt ons in staat
technische know-how te koppelen aan een goed onderbouwde en didactisch verantwoorde uitwerking.

Van 1993 tot 2003 was ATG werkzaam onder de naam Imechcon, eind 2003 werd de naam gewijzigd in
ATG Safety & Training B.V.

Begin 2008 heeft ATG de afdeling documentatie van SDL International te Hengelo overgenomen, eerder werk-zaam onder de namen Stork TPS en Alpnet. Door deze overname is ATG in staat grotere en meer complexe projecten uit te voeren en zijn een aantal nieuwe relaties gelegd.

In oktober 2015 is ATG verhuisd van Oldenzaal naar Hengelo. Op het centraal gelegen bedrijventerrein Westermaat geeft het nieuwe, ruime kantoorpand ATG de mogelijkheid om verder door te groeien en ook trainingen op de eigen locatie te verzorgen.

Medewerkers

De technisch adviseurs, technisch schrijvers en onderwijskundigen van ATG zijn stuk voor stuk doorgewinterde professionals met veel ervaring op hun vakgebied. Zij zijn in staat uw organisatie te ondersteunen en op een hoger plan te brengen met het schrijven van technische documentatie of het beantwoorden van uw CE-vraagstukken.

Ook in uw branche heeft ATG waarschijnlijk al veel projecten uitgevoerd. Op basis van uw behoefte selecteren wij de medewerkers die het beste bij uw bedrijf aansluiten.

Naar onze teampagina

Werkwijze

De werkwijze van ATG is doelgericht en transparant. Op basis van heldere afspraken nemen wij de meeste projecten aan tegen een vaste prijs. Wij werken daarbij met open calculaties omdat we vooraf met u overeenstemming willen bereiken over de te besteden tijd en de daaraan verbonden kosten.

In tegenstelling tot veel andere schrijvers en ontwerpers hanteren wij als uitgangspunt dat alle door ons voor
u ontwikkelde templates, geschreven teksten, gemaakte foto’s en illustraties uw eigendom worden zodra het project is afgerond. Wij zullen u dus de bronfiles van uw projecten kosteloos ter beschikking stellen als u dit vraagt. Ook het auteursrecht op foto’s en teksten dragen wij op verzoek formeel aan u over.