Documentatiesystemen

Al uw documentatie in een online systeem bij elkaar

Delen van informatie

ATG beschikt over een online systeem voor het beheer van uw documentatie.

Het kan namelijk een hele uitdaging zijn informatie op een gestructureerde wijze te gebruiken en uit te wisselen binnen uw organisatie of met uw klanten. ATG ontwikkelt hiervoor maatwerkoplossingen op basis van ons documentatiesysteem waarmee u uw documentatie via internet of intranet kunt gebruiken en uitwisselen. Of het nu gaat om machinegegevens, productdocumentatie, onderhoudsvoorschriften, veiligheidsvoorschriften, kwaliteitshandboeken of opleidingsmateriaal; de voordelen van digitaal beheren van informatie zijn duidelijk:

  • U vindt snel wat u zoekt.
  • U stelt informatie eenvoudig beschikbaar aan wie u wilt.
  • U houdt de controle over wat er gewijzigd mag worden, en door wie.
  • U beschikt over de hele wereld direct over de meest actuele informatie.

Versiebeheer van informatie

Ons documentatiesysteem maakt het beheer van uw informatie eenvoudig.

Omdat er gewerkt wordt met single source tekstelementen, kunnen wijzigingen snel en eenvoudig verwerkt worden in het documentatiesysteem. Het documentatiesysteem slaat alle gegevens op in de achterliggende database en verwerkt alle gegevens op unieke wijze. Hierdoor is het versiebeheer van uw informatie niet alleen snel en eenvoudig, maar kunnen ook hoge kosten bespaard worden bij vertalingen.

Wereldwijd in uw eigen huisstijl

Ons documentatiesysteem sluit aan bij uw eigen website en uw eigen stijl.

ATG ontwikkelt het documen­tatiesysteem zodanig, dat het geheel is opgezet in uw eigen huisstijl. Zo voelt deze werk­omgeving vertrouwd. Voor uw organisatie, uw collega’s in het buitenland alsook uw klanten is meteen zichtbaar dat zij zich in de juiste werkomgeving bevinden. Op deze manier heeft u, waar ook ter wereld, altijd de laatste informatie van uw producten en machines bij de hand.

Terug naar documentatie